15 Temmuz 2011 Cuma

yi gari ocakbaşı - bodrum


Bu yaz yeni evlenen bir çift arkadasımızı ziyaret için Bodrum'da 2 gece kaldık. Sanırım dunyanın en ucuz hersey dahil oteliydi. E ne kadar ekmek, o kadar köfte misali, otelde hersey dahilin herseyi oldukça sinirliydi. Misal yemek olarak ortalıkta sürekli yiyecek birseyler vardi ama hiçbiri yenecek gibi degildi. 2 gün sonunda ben gıda zehirlenmesinden mı desem, besinsizlikten mı desem yatak döşek basbaya hasta oldum. Son gece açlığa dayanamayan bir tek ben olmayınca Bodrum'a inip birseyler yiyelim dedik.

 Gecenin bir yarisi Kale icinde boş boş gezerken, ki bir çok yer kapaliydi pek bir alternatifimiz de yoktu, yi gari Ocakbasi restorana oturduk. Tek müşterilerinin biz oldugumu söylememe gerek yok sanırım. 4 kisi kıtlıktan çıkmış gibi 5 porsiyon değişik kebap söyledik. Ortaya bir sürü meze geldi, gittikçe yenilediler. Açlıktan kurt gibi yedik hepsini. Üzerine tatlımızı yedik, çaylarımızı ictik,  ve toplamda 67tl hesap ödeyip göbeklerimizi sıvazlayacak kalktık masadan.

Sonra arabayı park ettigimiz yeri aramaya başladık, ki bu da 1 saatten fazla sürdü. Böylelikle tüm yediklerimizi yakmış olarak şahane otelimize dönüp, uyuduk. Ertesi gün de koşar adımlarla otelden kaçtık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder